Регулатпро Био – безценен за имунната система

Грижата за имунната система не е нещо, което трябва да правим само тогава, когато сме под заплаха от епидемия, но със сигурност сега е изключително важен момент да направим най-доброто за своя организъм. Биоактивният концентрат Регулатпро Био може да бъде изключително полезен за имунорегулацията на организма, тъй като ефективно активира неспецифичната имунна система, свързана с естествените съпротивителни сили на човека. В дневната доза от 20 мл Регулатпро Био се съдържат най-ценните съставки на 12 кг плодове, зеленчуци, ядки и подправки, подложени на патентован метод на каскадна ферментация и по този начин продуктът поставя основите на доброто здраве и повишената жизнена енергия.

Продуктът видимо повишава естественото енергийно производство на клетките и фино регулира ензимните процеси в тялото, за да подготви организма по естествен начин за преходите между сезоните, през които нараства процентът на респираторните неразположения.

Имунорегулиращият ефект на Регулатпро е демонстриран в редица проучвания, включително анализи, извършени в Центъра за биологични и хранителни науки „Freising-Weihenstephan” в Техническия университет на Мюнхен, както и в проспективно, рандомизирано двойно сляпо плацебо-контролирано проучване, публикуване в списание “Nutrition” през 2009 година, което отговаря на най-строгите научни критерии, обикновено прилагани само в клиничните проучвания за лекарства.

Целият екип на Ведра Интернешънъл приема Регулатпро, за да бъде компетентна и отлично функционираща имунната система на всеки служител. Ние сме се убедили сами в ефекта и качеството на продукта и за нас беше изключително важно да разкажем на колкото се може повече хора за тази уникална есенция в настоящия момент, когато трябва да положим специални грижи за здарвето на себе си и околните.

Прочетете повече за продукта тук: http://regulat.bg/regulatpro-bio/

Разберете повече за ефекта на Регулатпро върху имунитета тук: http://regulat.bg/da-podpomognem-imuniteta/