Фармацевтични Услуги

Ексклузивно представителство за България, Македония, Сърбия и региона

Ведра Интернешънъл предлага на своите партньори – международни фармацевтични производители, първокачествено комплексно обслужване на българския, а вече и на балканския пазар. Ние спестяваме на фармацевтичните компании ценно време и ресурси за изграждането на представителство в страните от региона, където те биха искали да представят продуктите си. С огромния си опит на регионалния фармацевтичен пазар, ние гарантираме бързи и стабилни резултати на нашите партньори.

Ексклузивното представителство е най-мащабната ни услуга и включва:

  • Регистрация на продуктите според всички изисквания на местното законодателство;
  • Преддистрибуция;
  • Маркетинг и комуникация към всички таргет групи на фармацевтичния пазар в България, Македония, Сърбия и региона – лекари, фармацевти и пациенти.

Аутсорсинг

Ведра Интернешънъл може да бъде в услуга и на компании, които вече оперират на Балканите, като им предложим партньорство тип „аутсорсинг”. Тези компании имат възможността да ни предоставят правото да развиваме техни продукти, които:
  • Вече са попаднали в продуктови категории извън основния им фокус на работа;
  • Са нови за съответните компании и не са свързани с техни съществуващи продуктови групи или сфера на експертност на конкретния пазар.

Преддистрибуция

Ведра Интернешънъл разполага с фармацевтичен склад, който е лицензиран от Изпълнителната агенция по лекарствата и отговаря на всички изисквания на добрата дистрибуторска практика, с площ от 340 кв. м. Това ни дава възможност да предложим на всички наши партньори услугата по преддистрибуция на техните продукти и доставката им до всички национални и регионални фармацевтични дистрибутори в България.

Консултация

Компанията ни предлага на българските и международни фармацевтични компании да се възползват от нашите знания и опит: Ведра Интернешънъл предлага данни от и за пазара, анализ на потенциала на различните продукти и техните категории, както и създаване и имплементиране на маркетингови и продажбени стратегии за конкретни продукти и марки. Имаме обширен опит в областта на комуникацията към всички целеви групи на фармацевтичния пазар – лекари, фармацевти и крайни потребители (пациенти). Ведра Интернешънъл разполага със собствена база данни от е-мейли на над 200 000 крайни клиенти.