Партньори

Немската компания Engelhard Arzneimittel е създадена през 1872 г. като семейна аптека. Днес Engelhard е сред водещите производители в ОТС сектора, като по време на своята 140 годишна история се развива до международна компания с над 300 служители и 94 успешни партньорства, сред които и България. Водещият продукт на фирмата – Проспан, е пазарен лидер в много от страните, в които е представен.
Фирма Nelsons е семейна компания и най-големият производител на натурални продукти за здравето във Великобритания. През 1930 год. важна глава от развитието на фирмата написва д-р Едуард Бах. Той се свързва с хомеопатичната аптека Nelsons, за да представи своите набиращи популярност цветни есенции. Повече за тяхното действие можете да откриете на rescue.bg
Apipharma е хърватска компания, която започва пътя си, използвайки традиционни пчелни продукти. С много труд, упорство и любов, Апифарма се развива в уважавана фармацевтична компания, която днес е един от водещите производители на натурални фармацевтични продукти.  Повече за серията продукти Апимед с мед, прополис, пчелно млечице и лечебни билки можете да прочетете на apimed.bg
Theresienöl е малка компания с голямо развитие. Тя произвежда уникално билково лечебно масло и го дистрибутира успешно в световен мащаб. През 2009 год. на Великден мехлемът е благословен от Ватикана. Научете повече за билковото лечебно масло Терезиенойл на theresienoil.bg
Компанията Dr. Niedermaier Pharma е основана от химика д-р Ханс Нидермайер през 1939 год. Основната цел на компанията от тогава насам е една и съща – откриване на лечение за болестите, които са причинени от дефицит на ензими и витални субстанции. От създаването си насам, компанията е посветила своя ресурс в изследване на могъщата лечебна сила на природата.
Произвежданите течни хранителни добавки са с органичен произход. Освен изследването на нови агенти и биологични продукти, компанията е посветена на проучването на процеса на ферментацията и нейното значение за човешкото тяло. Научете повече за ензимните концентрати Regulatpro на regulat.bg.
Хермес е един от водещите доставчици и производители на висококачествени лекарствени продукти без лекарско предписание. Създадената през 1907 година в Мюнхен семейна фирма за производство на чай се разраства през годините в модерна и развиваща се компания, която днес произвежда над 1 милиард ефервесцентни таблетки на година.
Благодарение на високотехнологична експертиза и съвременни методи на производство, портфолиото на компанията включва около 500 различни фармацевтични продукти и над 800 видове дозиращи форми. За незаменимите ползи от магнезия  може да прочетете на  www.biolectra.bg

Австрийската компания Institut Allergosan е основана преди повече от 20 години от д-р Анита Фраувалнер. Визията на центъра е “лечение отвътре навън“ чрез специален холистичен подход, според който храносмилането е от съществено значение за здравето на хората. Затова и фокусът на Institut Allergosan e здравето на най-големия орган в човешкото тяло – червата. Институтът разработва и дистрибутира продукти, произведени изцяло от натурални субстанции като: пробиотични бактерии, растителни екстракти и минерали. Благодарение на интензивното сътрудничество с авторитетни учени в областта на медицината, фармацията и биохимията, както и на множество изследвания и натрупан опит, компанията се утвърждава като лидер на пазара на пробиотици в Австрия и още в 7 европейски страни. Най-успешният продукт на Institut Allergosan, Omni-BiOTiC®, вече е и в България.

За информация http://omnibiotic.bg/

Немският производител Мерц Фарма е семейна компания с над 100-годишна история. Като новият доверен партньор на фирмата на българския пазар, Ведра Интернешънъл ще продължи да гарантира успеха на продуктите на Мерц от сериите потребителска грижа и медицинска дерматология като Мерц Специал, Имекс и Контрактубекс, които се отличават с комбинация от естествени съставки и съвременни научни изследвания. Едновременно с това, Ведра и Мерц ще продължат да работят заедно в мисията си да помагат на пациентите да имат по-добро качество на живот чрез продуктите за здравето на черния дроб, за болестта на Алцхаймер и за Паркинсонова болест – Хепа-Мерц, Аксура и ПК-Мерц.

За повече информация посетете:
www.merz-spezial.bg
www.contractubex.bg

Полската компания Cintamani Poland е създадена през 1997 г. Фирмата е специализирана в производството и дистрибуцията на продукти, произведени от натурални съставки. Мисията на компанията е постоянна грижа за здравето и благополучието на хората чрез създаване на нови възможности за пълноценен живот. Цинтамани Полша е собственик на търговската марка „Цитросепт“. Цитросепт Органик е изцяло натурална хранителна добавка с нова формула. Съдържа 84% биосертифициран екстракт от семената на прецизно селектирани грейпфрути.

За повече информация посете: www.citrosept.bg