За компанията

Мениджмънт

Теодора Петрова
Управляващ партньор

През 1996 Теодора Петрова основава Либра – регионален фармацевтичен дистрибутор в Бургас. Две години по-късно, през 1998, компанията стартира успешни бизнес партньорства с малки и средни по големина немски фармацевтични производители. Само за 5 години, продажбите на техните продукти, които започват от нула, достигат нива, осигуряващи им пазарно лидерство в съответните продуктови категории.

През 2005 Либра, която вече е един от водещите фармацевтични дистрибутори в България с пазарен дял от повече от 23%, е придобита от големия европейски фармацевтичен концерн Phoenix Group. Теодора Петрова остава Изпълнителен директор на Либра повече от 8 години, като прави компанията водещия и най-печеливш фармацевтичен дистрибутор в България.

През 2013 Теодора Петрова и Диан Димов основават нова компания – Ведра Интернешънъл, чиято мисия е да бъде надежден и стабилен партньор за България на международни фармацевтични производители.

Диан Димов
Управляващ партньор

През 1993 Диан Димов основава своя адвокатска кантора в Бургас. След години успешна кариера и работа за някои от най-влиятелните клиенти и компании в България, през 1998 Диан Димов е поканен да стане част от Управителния съвет на Либра.

През 2005, след като е бил консултант по сделката за придобиването на компанията от Phoenix Group и след нейното финализиране, той става Изпълнителен директор на Либра и отговаря за финансовата и юридическа част от бизнеса на компанията. Заедно с Теодора Петрова, те управляват успешно Либра повече от 15 години.

През 2013 те започват заедно свой нов успешен проект, основавайки компанията Ведра Интернешънъл.

д-р Иван Иванов
Член на Борда на директорите

Д-р Иван Иванов е роден през 1966 год. в гр. Ловеч. Завършва Немската езикова гимназия и продължава образованието си в Медицинския Университет в Плевен. Работи в сферата на маркетинга и рекламата, а през 1998 год. стартира успешна кариера във фармацевтичния бранш.

През 2004 година постъпва на работа в Либра АД и до 2014 година изминава цялата йерархична стълба – от медицински представител през продуктов мениджър и зам. директор на Ексклузивното представителство до Директор на представителство в продължение на 7 години.

От април 2014 е част от мениджърския екип на Ведра Интернешънъл като член на Борда на директорите и Директор на Ексклузивното представителство.

д-р Диана Милушева
Член на Борда на директорите

Д-р Диана Милушева завършва медицина и 10 години работи по специалността си – анестезиология, реанимация и интензивна медицина, след което придобива опитност като медицински представител, регионален директор и директор Доставки в Либра АД.

Има квалификация по холистична медицина и повече от пет години се занимава с бахова терапия и нутриционистика.