Стартира първото издание на наградите Мисия Superdoc, които ще отличат най-обичаните от пациентите лекари

Конкурсът се организира от интернет платформата superdoc.bg в специално партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл

В Международния ден на здравето и здравния работник е изключително важно да отправим своята благодарност към всички хора, които всеотдайно влагат знанията, времето и душата си за опазването на човешкия живот, дори когато техният собствен може да е застрашен. Днес, по време на пандемия, е още по-ясно, че да лекуваш – това е благородна мисия.

Именно затова точно в днешния ден superdoc.bg обявява стартирането на конкурса Мисия Superdoc 2020, който ще награди най-високо оценените лекари в платформата в специалностите акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Конкурсът цели да отличи онези лекари-професионалисти, които са впечатлили пациентите не само с медицинска компетенция, но и с човешка грижа, емпатия и внимание.

Всеки регистриран в superdoc.bg пациент, който е посетил час при лекар през платформата, може да остави мнение и оценка за своето посещение в рамките на две седмици след него. Мисия Супердок 2020 ще отличи онези лекари с най-много и най-високи оценки на база личните, преживени истории на потребителите. 31 октомври ще бъде крайният срок за събиране на оценки и мнения за първото изданието на конкурса, а през месец ноември ще бъде организирана специална церемония по награждаването на отличените медици.

Мисия Superdoc се организира със специалното съдействие на Ведра Интернешънъл, фармацевтична компания с години опит на фармацевтичния пазар на Балканите, която работи неуморно, за да гарантира, че пациентите получават най-доброто за своето здраве. Част от тази визия е и желанието на Ведра да отличи и да изрази своята благодарност към онези лекари, за които медицината е не само професия, но и мисия. Чрез партньорството си със Superdoc в техния конкурс, компанията се стреми да даде своя принос във връщането на доверието в хуманния облик на лекарската професия.

Ведра вярва, че всеки от нас носи в сърцето си дълбока признателност към поне един лекар за топлата грижа за здравето, която ни дава възможност да се радваме всеки ден на живота. Техният професионализъм, опит и морал са това, което всеки ден ни спасява! Не пропускайте да оставите своето мнение в платформата на superdoc.bg след преглед до края на месец октомври, за да помогнете да оценим и наградим подобаващо най-обичаните и лекари в България!