Ивана е рекламно лице на световния козметичен бранд AHAVA

Изпълнителката Ивана е лице на българската рекламна кампания на световния козметичен бранд AHAVA. Ивана е категорична, че минералите и ценните микроелементи, включени в състава на козметичните продукти, са истински еликсир за кожата й. Тя е българският посланик на любовта от най-ниската точка на Земята. Всеки потребител може да получи и да подари любов чрез AHAVA, защото „ахава“ от иврит означава „любов“.

Кожата ми е изключително деликатна и чувствителна. Получавам алергични реакции и от най-луксозните кремове. А в същото време имам постоянна нужда от силна хидратация. За козметичните продукти с минерали и соли от Мъртво море разбрах още преди няколко години, когато бях на ваканция там. Моят дерматолог ми предложи да ги тествам. Като еликсир е за кожата и най-важното в моя случай – не предизвиква алергични реакции. Запазва влажността за дълго време и в дълбочина, а това е най-важното условие кожата да не остарява и да не се сбръчква. Четох много за продуктите в интернет, оказа се, че ги има и в България. Щастлива съм, че много хора у нас могат да се докоснат до невероятните съставки от Мъртво море и да си подарят красива кожа.

Вдъхновена от уникалните природни богатства и лечебните свойства на водите на Мъртво море, компанията AHAVA създава Dead Sea Laboraotries, разположени на бреговете на соленото езеро. Повече от четвърт век екипът й разработва висококачествени козметични продукти от селектирани съставки на основата на минерали от Мъртво море. AHAVA е единствената козметична компания в света, която е лицензирана да добива калта от Мъртво море.

Холивуд и AHAVA

Популярни дами от световната модна сцена и шоубизнес избират продуктите на AHAVA за възстановяване и поддържане младостта на кожата . Сред тях е и актрисата Kристин Дейвис, повече позната чрез героинята си Шарлот от „Сексът и града”. Световноизвестният моден и козметичен редактор – Люис Джой Джонсън, на чиито съвети се доверява цял Холивуд, също използва продуктите с минерали и соли от Мъртво море. И у нас родни знаменитости също залагат на марката в грижата за младостта на лицето и тялото.