Проспан е класика: 20-годишният юбилей на продукта с вълшебната музика на виртуоза Андре Рийо

Проспан отпразнува своя 20-годишен юбилей в компанията на над 300 лекари от цяла България, които са се доверили на продукта в своята практика. Вече две десетилетия сиропът е първи избор при кашлица и любима марка на няколко поколения българи, коeто го прави истинска класика. Поради това годишнината на продукта премина в ритъма на валса и под звуците на класическата музика, изпълнена от виртуозния цигулар Андре Рийо на концерта му в Арена Армеец в София.

Празничният ден започна с изискан коктейл в хотел Маринела, на който посетителите се потопиха в атмосферата на истински следобеден виенски бал. Наздравици с пенливо вино, шоколадови цигулки Проспан и специални късмети посрещнаха всички гости и създадоха истински тържествена обстановка. Двадесет двойки на различни възрасти – по една за всяка година на Проспан в България – танцуваха заедно виенски валс с грация и изящество и спечелиха овациите на публиката. На събитието екипът на Ведра разкри двадесет любопитни факти и „тайни“ за Проспан, както и интересен филм за механизма на действие на патентования екстракт от бръшлян в продукта. Разбира се, не може да има празненство за рожден ден без торта, а тази на Проспан беше тържествено разрязана от управляващите партньори на Ведра г-жа Теодора Петрова и г-н Диан Димов сред овациите на присъстващите.

Но вечерта не свърши дотук. Финалът на рождения ден на Проспан беше първият концерт на световноизвестния цигулар Андре Рийо в България и се превърна в незабравимо преживяване за всички. Вълшебната музика на „кралят на валса“ докосна сърцата на публиката и постави подобаващ приповдигнат завършек на юбилея на Проспан. А за присъстващите имаше и една последна изненада – всеки от тях получи своята официална покана за 40-тата годишнина на продукта. Очакваме ви през 2038 година, когато отново ще празнуваме заедно!