Второто издание на инициативата Мисия Супердок отново отличи най-обичаните от пациентите лекари в цялата страна за 2021 година

Проектът се организира от интернет платформата superdoc.bg в специално партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл и се превръща в ежегодно събитие

През 2021 година, също както през първата година на пандемията, пациенти от цяла България не спираха да изразяват признателността и обичта си към лекарите. От създаването на superdoc.bg досега са оставени стотици хиляди оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез платформата и именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на инициативата Мисия Супердок.

Целта на кампанията е да се изрази благодарност към онези лекари, които са спечелили доверието и любовта на своите пациенти. Те са онези, които ежедневно са показвали професионализъм, мило отношение и съпричастност и всеотдайно са изпълнявали благородната мисия – да бъдат близо до хората, да им вдъхнат надежда и увереност, че преминаването през трудностите е възможно.

За втора година Мисия Superdoc награждава на бляскава празнична церемония лекарите с най-висок рейтинг в платформата в специалностите акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ, гастроентерология, УНГ, пулмология, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология, пулмология и хирургия. Инициативата е замислена като своеобразен дълбок поклон и жест на уважение към всички лекари-професионалисти, които са високо оценени от своите пациенти.

Специалната награда за най-високо оценен лекар в платформата за отминалата 2021 година взе д-р Милка Йонкова, акушер-гинеколог, някои от останалите отличени специалисти бяха д-р Сийка Караджова, педиатър, д-р Гергана Владова, общопрактикуващ лекар, д-р Петър Костадинов, детски гастроентеролог,  д-р Христо Георгиев, ендокринолог, д-р Ели Бачева, офталмолог, доц. Деян Анакиевски, уролог, д-р Василис Фурлакис, ортопед, д-р Василка Пердикацева, детски пулмолог, д-р Тодор Георгиев, хирург, д-р Нели Георгиева, кардиолог, д-р Георги Павлов, детски невролог, д-р Мариета Караджова, невролог, доц. Даниела Грозева, дерматолог, д-р Зекерия Батмаз, УНГ специалист.

Това далеч не е изчерпателен списък на всички безспорни професионалисти във и извън платформата Супердок, които заслужават да бъдат отличени, тъй като голямата част от специалистите в Супердок са безкрайно обичани от своите пациенти и сме получили хиляди оценки с благодарности за техния труд и грижи. Затова Мисия Супердок е замислена като ежегодна инициатива и списъкът ще се допълва и обновява с всяко ново издание.

Отличените лекари получиха специалните златни значки „Мисия Супердок“, символ на инициативата, почетни грамоти и подаръци от Ведра Интернешънъл и най-вече любовта и признанието на своите пациенти.

Специални гости на събитието бяха също Главният държавен здравен инспектор – доц. д-р, Ангел Кунчев д.м., известният епидемиолог и микробиолог Проф. Тодор Кантарджиев,  както и експертът-консултант по инфекциозни болести проф. Георги Попов. Награди връчиха също г-жа Теодора Петрова, управляващ партньор във Ведра Интернешънъл, и д-р Диана Милушева, член на Борда на директорите във Ведра, както и г-жа Ваня Чонева, основател на Superdoc.bg и Весела Груева, Теменуга Димитрова и Ивелина Филипова от Superdoc и Healeе.

За доброто настроение се погрижиха водещите Радослав Йорданов от Ведра Интернешънъл и талантливият певец и актьор Виктор Калев, както и вокално-танцова формация Врабчета и учениците от Националното училище за танцово изкуство в София. Чаровната Теодора Кулева пък развълнува публиката с магнетичен пърформънс с обръчи.

Супердок и Ведра благодарят на всички, които оставиха своето ревю на сайта и така станаха част от мисията за споделяне на доброто, човешкото, онова, което върви ръка за ръка с високопрофесионална грижа и компетенция в областта на медицинската наука.  

Гледайте церемонията тук:

Изтеглете плаката с всички отличени лекари в Мисия Супердок 2021: