75 ОТЛИЧЕНИ ЛЕКАРИ В 14 СПЕЦИАЛНОСТИ В ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ИНИЦИАТИВАТА МИСИЯ СУПЕРДОК

Проектът се организира от интернет платформата superdoc.bg в специално партньорство с Ведра Интернешънъл и се превръща в очаквано ежегодно събитие

През 2022 година пациенти от цяла България продължиха активно да изразяват признателността и обичта си към лекарите в добре познатата платформа superdoc.bg. Кампанията продължава да набира популярност с всяка година и до момента в платформата са оставени стотици хиляди оценки от пациенти, които са получили отлична медицинска грижа и отношение.

Ние от Ведра Интернешънъл вярваме, че работата на тези специалисти – както професионалната и компетентна помощ, която те оказват, така и човешката грижа към пациента, заслужават уважение и признание. Затова за нас е чест отново да се включим в Мисия Супердок и да предоставим награди за всички отличени лекари, спечелили доверието и дори любовта на своите пациенти.

За трета поредна година Мисия Superdoc ще награди на празнична церемония лекарите с най-висок рейтинг в платформата в специалностите акушерство и гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, обща медицина, гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология, пулмология и хирургия. Голямата награда „Лекар на годината в superdoc.bg на база на оценките на пациентите“ отива при д-р Деница Краевска от Пловдив, а всички 75 отличени лекари за отминалата година можете да видите в специалната книжка по-долу.  

Разбира се, това далеч не е изчерпателен списък на всички безспорни професионалисти във и извън платформата Супердок, които заслужават да бъдат отличени. Голямата част от специалистите в superdoc.bg са безкрайно обичани от своите пациенти и са получили множество оценки с благодарности за техния труд и грижи. Затова Мисия Супердок е ежегодна инициатива и списъкът се допълва и обновява с всяко ново издание.

Superdoc.bg и Ведра Интернешънъл вярват, че всеки лекар-професионалист, който е спечелил доверието и уважението на своите пациенти, заслужава дълбок поклон. Този поклон е именно Мисия Супердок. Честит празник, скъпи лекари!

Изтеглете плаката с всички отличени лекари в Мисия Супердок 2022:

You are currently viewing 75 ОТЛИЧЕНИ ЛЕКАРИ В 14 СПЕЦИАЛНОСТИ В ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ИНИЦИАТИВАТА МИСИЯ СУПЕРДОК