Инициативата Мисия Супердок 2020 отличи най-обичаните от пациентите лекари в цялата страна

Проектът се организира от интернет платформата superdoc.bg в специално партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл и ще продължи и през 2021 година

В изминалата пандемична година на сериозни изпитания, пациенти от цяла България не спираха да изразяват признателността и обичта си към лекарите. От създаването на superdoc.bg до края на 2020 год. са оставени над 200 000 оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез платформата и именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на инициативата Мисия Супердок.

Целта на кампанията е да се изрази благодарност към онези лекари, които са спечелили доверието и любовта на своите пациенти. Те са онези, които ежедневно са показвали професионализъм, мило отношение и съпричастност и всеотдайно са изпълнявали благородната мисия – да бъдат близо до хората, да им вдъхнат надежда и увереност, че преминаването през трудностите е възможно.

Мисия Superdoc 2020 награждава лекарите с най-много максимални оценки в платформата в специалностите акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ, гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология, пулмология и хирургия. Инициативата е замислена като своеобразен дълбок поклон и жест на уважение към всички лекари-професионалисти, които са високо оценени от своите пациенти.

„Оказа се изключително трудно да съставим списъка от най-обичаните лекари в платформата Superdoc.bg, особено в някои категории като общопрактикуващи лекари, педиатри, акушер-гинеколози и др. – голямата част от специалистите в Супердок са безкрайно обичани от своите пациенти и сме получили хиляди оценки с благодарности за техния труд и грижи. Максималните оценки за лекарите в платформата като цяло са над 95% от всички оставени мнения, така че това направи задачата ни почти непосилна. Считаме, че всички лекари в платформата са Супердоктори и се радваме, че сме помогнали на стотици хиляди пациенти в България да направят своя избор на лекар и да получат грижа и лечение, което е и нашата мисия“ – това споделя основателят на Superdoc.bg Ваня Чонева.

Специалната награда за най-популярен лекар в платформата взе изключително обичаният акушер-гинеколог д-р Иван Димитров, а със специални награди за Утвърден специалист и Най-популярен лекар в съответната специалност бяха отличени доц. Илия Карагьозов, акушер-гинеколог, доц. Александър Шинков, ендокринолог, д-р Соня Галева, ендокринолог, д-р Марияна Венелинова, дерматолог, д-р Емил Атанасов, уролог, доц. Деян Анакиевски, уролог, проф. Деян Йорданов, гръден хирург, д-р Даниела Петрова, офталмолог, д-р Доротея Станчева, гастроентеролог, д-р Катя Кирова, УНГ специалист и д-р Деница Даскалова, общопрактикуващ лекар.

Някои от останалите отличени специалисти в пилотния проект Мисия Супердок 2020 са д-р Иванина Кацарова, общопрактикуващ лекар, Стара Загора; д-р Николай Гечев, педиатър и детски нефролог Пловдив; д-р Милка Йонкова, акушер-гинеколог, София; д-р Васил Пепелджийски, гастроентеролог, София; д-р Артин Магардичян, ендокринолог, Варна; доц. Даниела Грозева, дм, дерматолог, Русе; д-р Живко Сиромахов, уролог, София; д-р Василис Фурлакис, ортопед, София; д-р Стефка Драганова, пулмолог, Пловдив; д-р Красимир Шопов, хирург, София; д-р Ася Чакърова, кардиолог, София; д-р Георги Савов и доц. Георги Ангов невролози от Баланс Клиник, София; д-р Нина Миткова, офталмолог, София; д-р Зекерия Батмаз, УНГ, София. Пълния списък с отличените близо 100 медици можете да видите в информационната книжка за инициативата като я изтеглите от бутона по-долу.

Това далеч не е изчерпателен списък на всички безспорни професионалисти във и извън платформата Супердок, които заслужават да бъдат отличени – списъкът ще се допълва и обновява с новото издание на инициативата през 2021 год., а това е само началото на нашата мисия.

„Добрият лекар е като едно слънце за своя пациент. Той може едновременно да му даде и нужната високопрофесионална помощ, и благотворната човешка топлина, която е също така ценна за възстановяването му,“ споделя Теодора Петрова, управляващ партньор във Ведра Интернешънъл, партньор на инициативата, „затова за нас беше така важно да се включим в Мисия Супердок 2020 и да имаме възможността да предоставим награди за всички отличени лекари, спечелили доверието и дори любовта на своите пациенти в superdoc.bg.”

Супердок и Ведра благодарят на всички, които оставиха своето ревю на сайта и така станаха част от мисията за споделяне на доброто, човешкото, онова, което върви ръка за ръка с високопрофесионална грижа и компетенция в областта на медицинската наука.  

Изтеглете плаката с всички отличени лекари в Мисия Супердок 2020: