Международните екипи на Ведра Интернешънъл посетиха фабриката на Hermes Arzneimittel в Бавария

Екипите на Ведра Интернешънъл от четирите международни представителства на компанията – в София, Букурещ, Скопие и Белград, прекараха четири вдъхновяващи дни в Бавария по покана на Hermes Arzneimittel. Създадена през 1907 година в Мюнхен, като семейна фирма за производство на чай, компанията се разраства през годините като модерен и бързо развиващ се лидер, който към днешна дата произвежда над 1 милиард ефервесцентни таблетки на година. Благодарение на високотехнологична експертиза и съвременни методи на производство, портфолиото на Hermes включва около 500 различни фармацевтични продукти и над 800 видове дозиращи форми.

Служителите на Ведра се запознаха с най-новите продукти на Hermes и имаха възможност да посетят фабриката в градчето Wolfratshausen в Алпите. Немската компания е производител на висококачествени 100% усвоими магнезиеви продукти в различни форми и дозировки под марката Biolectra.

Всеки от Ведра се наслади на сърдечното гостоприемство на немците. Освен научна програма, посещението комбинира културни и развлекателни дейности. Всички се докоснаха до традициите на баварците, до празничното им ежедневие, полято с истинска немска бира и вкусна храна.