Фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл прави дарение за заразените с COVID-19 медицински служители в Пирогов

Основана от г-жа Теодора Петрова и г-н Диан Димов, фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл е с многогодишен опит на пазара на Балканите и с мисия да се грижи за здравето на всеки – както чрез иновативни продукти, които черпят от богатствата на природата и научните нововъведения, така и чрез чисто човешка подкрепа. В настоящия период на криза за Ведра беше още по-важно да засвидетелства своята благодарност и подкрепа към медицинските служители, които са на първа линия в борбата с COVID-19 и чието здраве е засегнато от грижите, които полагат за пациентите.

Именно поради това компанията дари на медиците 50 опаковки от биоактивния концентрат Регулатпро Био, който е полезен за имунорегулацията на организма, тъй като ефективно активира неспецифичната имунна система, свързана с естествените съпротивителни сили на човека.

Имунорегулиращият ефект на Регулатпро е демонстриран в редица проучвания, включително анализи, извършени в Центъра за биологични и хранителни науки „Freising-Weihenstephan” в Техническия университет на Мюнхен, както и в проспективно, рандомизирано двойно сляпо плацебо-контролирано проучване, публикуване в списание “Nutrition” през 2009 година, което отговаря на най-строгите научни критерии, обикновено прилагани само в клиничните проучвания за лекарства. Целият екип на Ведра се е убедил в ефекта и качеството на Регулатпро и вярва, че този уникален продукт може да бъде истински ценна помощ за здравните работници от Пирогов.

В дневната доза от 20 мл Регулатпро Био се съдържат най-ценните съставки на 12 кг плодове, зеленчуци, ядки и подправки, подложени на патентован метод на каскадна ферментация и по този начин продуктът поставя основите на доброто здраве и повишената жизнена енергия.

Прочетете повече за продукта тук: http://regulat.bg/regulatpro-bio/

Разберете повече за ефекта на Регулатпро върху имунитета тук: http://regulat.bg/da-podpomognem-imuniteta/