Предколеден тиймбилдинг събра служителите на Ведра в слънчева Атина

Малко преди Коледа международните екипи на Ведра посетиха гръцката столица за последния традиционен тиймбилдинг за 2017-та година. Служителите на компанията отседнаха в хотел Saint George Lycabbetus, разположен на най-високата точка на града – хълмът Ликабетус, с най-красивата живописна панорамна гледка към Акропола и Егейско море. Вдъхновени и заредени, екипите се включиха в двудневни интензивни семинари и обучения за новите продукти в портфолиото на Ведра.

На специално организирана тур обиколка разгледаха древните забележителностите на Атина и опитаха от традиционната гръцка кухня. Разходиха се по романтичните тесни улички на стария квартал Плака, сред узрели портокалови дръвчета и жасмини. Изкачиха се и до Акропола, където се извисява един от шедьоврите на древногръцката култура –храмът Партенонът, посветен на богинята Атина Партенос, покровителка на града.

Последната вечер в гръцката столица се състоя и новогодишното фирмено парти на Ведра със забавното име „Боговете сигурно са полудели“ – една истинска незабравима забава. Всички служители, облечени в автентични гръцки бели одежди, препасани със характерните златисти колани, се въплътиха в героите от древната митология. Вдъхновени от атмосферата на Елада, екипите представиха оригинални интерпретации на гръцки песни, танци, поеми и театрални скечове, като превърнаха фирменото тържество в неповторима „божествена“ гръцка вечер.