Празничен концерт и гала-вечеря в края на годината по случай 20 години Проспан в България

Как посрещнахме празниците тази година? На 1 декември над 300 лекари и фармацевти, доверили се на Проспан през изминалите 20 години, честваха рождения ден на продукта и посрещнаха заедно празничния сезон с концерт на Strauss Capelle Wien и гала-коктейл с гледка към цяла София в панорамния ресторант The View.

2018-та година беше юбилейна за Проспан в България и премина под мотото „Проспан – класика в лечението на кашлица и бронхит“, тъй като вече две десетилетия поколения медицински специалисти и семейства в България разчитат на продукта за добро здраве на дихателните пътища. “Проспан е класика и символ за качество в лечението на кашлица,“ споделя г-жа Теодора Петрова, собственик на Ведра, ексклузивен представител на Проспан за България, Македония и Румъния.

Именно поради това заключителното събитие през тази специална за Проспан година в България беше подобаващо за качествата на продукта – с прекрасна и завладяваща класическа музика и гледка отвисоко, която да подхожда на лидер на пазара. Гостите се насладиха на истинско VIP обслужване на специално отделения за Ведра вход за концерта на Strauss Capelle Wien в НДК, а след като се потопиха в магията на валса продължиха празненството в модерния панорамен ресторант The View. През 2018 година, над 30 лекари дадоха видео интервюта за Ведра и работата и опита си с Проспан година и те бяха официално представени и излъчени на гала-събитието. Сред украса от вечнозелен бръшлян и празнични балони Проспан гостите вдигнаха наздравица за още 20 години успешна работа и здраве с Проспан!