Ведра с три уникални интерактивни щанда на Български фармацевтични дни 2018

Както винаги щандовете на Ведра на Български фармацевтични дни 2018 предизвикаха огромен интерес. Фармацевтите посетиха „вълшебна гора“, където откриха безценни дарове от природата за здравето – продуктите Проспан за кашлица с екстракт от бръшлян, Исла за гърло с исландски лишей, Цитросепт за имунитет с екстракт от грейпфрут и уникалният Регулатпро са само някои от тях. На специалния магически горски щанд посетителите се запознаха с уникалните предимства на продуктите на Ведра, но освен това се удивиха и от фокусите на специалния гост Васил Василев.

Младостта и красотата са въпрос на грижа и Ведра от своя страна се погрижи да разкрие тайната на „младостта в бутилка“ на втория си щанд с уникалните продукти Регулатпро Хиалурон, Мерц Специал Дражета, Контрактубекс, Терезиенойл и Витароял. Уникалната селекция средства за красота от портфолиото на Ведра представи решения за дълбока хидратация и подмладяване, за свежа кожа, лъскава коса и здрави нокти, за белези и наранявания, както и за стимулиране на доброто здраве на целия организъм.
И за един подобаващ финал българските фармацевти се увериха, че жената може да бъде „сладка и гореща“ във всяка възраст с линията продукти Фемарел – грижа за всяка дама за един плавен преход през етапите на менопаузата. Здравето, тонусът и спокойствието играят важна роля за нежната половинка (и не само) през всеки период от живота. С продукти като Биолектра магнезий, железния препарат Феротон и универсалната комбинация на д-р Бах Rescue при страхове и стресови ситуации, Ведра се е погрижила за физическото и емоционално благоденствие на всеки човек.

За финал шоколадов фонтан подслади деня на всички посетители – защото с решенията за здраве на Ведра всеки ден е „la dolce vita“!