ВЕДРА срещна академичната и алтернативната медицина на Балкански форум Rescue

На 17 юни в хотел „Маринела София“ се проведе Балкански Форум Rescue. Ведра Интернешънъл посрещна над 400 водещи специалисти от различни области на медицината, психологията и фармацията от Сърбия и България.

Форумът стартира неочаквано с… „посрещане на изгрева“ и възхитителния Танц на цветята в изпълнение на деца от Танцова школа „Финес“. На сцената се появи и самият доктор Едуард Бах в изпълнение на Иван Григурович от Сърбия. Той представи системата за лечение с цветни есенции с най-откровеното послание, обобщаващо смисъла на житейския му път. Последва нова изненада за гостите – нестандартно представяне действието на всяко цвете от универсалната комбинация на д-р Бах с приказната история за приключенията на малката Флора и Феята на цветята в градината на д-р Бах. В образа на безстрашната Флора влезе петгодишната Катерина Драганова, а в ролята на Феята- актрисата Мария Петкова.

Лекари и психолози от Сърбия и България представиха различни случаи с пациенти, изпитали действието на универсалната комбинация на д-р Бах. Една от атракциите на форума бе презентацията на психолога доц.д-р Янакиев за Burn-out синдрома и реалното измерване повлияването на стреса след прием на RESCUE с технологията Биофийдбек.

На финала на събитието Памбос Агапиу и неговата танцова трупа Лос Памбос Денс Кампъни се погрижиха за доброто настроение и танците сред всички гости.