Ведра и Исла на концерта „Звездите на България“ в НДК

Всички обичаме вечните български хитове, защото те са били като един прекрасен саундтрак на нашия живот, но ние от Ведра знаем, че няма хубави песни без хубав и здрав глас от здраво гърло! Поради това Ведра и пастилите за гърло Исла подкрепиха и участваха в празничния концерт „Звездите на България“ в НДК.

След активен ден с преглед на резултатите за 2019-та година и плановете на компанията за новата 2020-та година, както и интересни обучителни презентации, свързани с дигиталния маркетинг, екипите на Ведра от България, Сърбия и Северна Македония се насладиха на живо на музиката на най-известните изпълнители на естрадна музика в България като част от последната за годината среща на компанията. Концертът беше брандиран с банери и транспаранти с Исла Медик – пастили със специална грижа за гърлото, а телевизионната реклама за продукта беше излъчена над 50 пъти на екрана на голямата сцена на концерта по време на настаняването на зрителите. Организаторите изразиха своята специална благодарност към екипа на Ведра за подкрепата на българските гласове.

Грижата за гласа и гърлото е важна не само за певците, но и за всички нас и се надяваме, че нашите продукти от серията на Исла ще помогнат винаги да се чува вашият глас!