Ведра в страната на красотата с Мерц Специал, Регулатпро Хиалурон и Белотеро Липс

Ведра Интернешънъл посрещна разцъфването на природата със специално пролетно beauty събитие, което разкри пътя към „Страната на красотата“ и потопи присъстващите в магията на обновяващата енергия, която ни дарява с очарование отвътре и отвън. Техни водачи по пътя бяха Regulatpro Hyaluron, Merz Spezial и Belotero Lips – три изключително иновативни марки продукти за красота. Те пренесоха гостите в нов свят, където еликсир за младост съществува, където грижата отвътре кара тялото да разцъфне и засияе отвън и където всеки би могъл да си дари изкусителни устни.

Да се обясниш в любов на клетката (а по този начин и на себе си) – това разкри холистичният лекар д-р Диана Милушева като истинската тайна за прелестен външен вид и вътрешна хармония на събитието на Ведра. Но какво можем да направим с любов към себе си, към душата си и тялото си, за да живеем хармонично и да изглеждаме добре? Отговорите се крият в самите нас, а продуктите на Ведра дават възможност да ги открием.

В клетките на всеки е заложен уникален код на младостта и неговото активиране е предизвикателство за всяка модерна лаборатория за красота. Учените, създали Регулатпро Хиалурон, са успели да вкарат този код на младостта в бутилка. Тайната на несравнимия ефект на Регулатпро Хиалурон се крие в силата на патентованата Regulat есенция, получена от отгледани при сертифицирани био условия свежи плодове, зеленчуци, ядки и подправки чрез уникален метод на каскадна ферментация. Тя има изключителна способност да енергизира всяка една клетка в тялото, но едновременно с това да пренася ефективно молекулите на хиалуроновата киселина – съчетание на концентрираната сила на природата с високо иновативна наука. Гостите на събитието имаха уникалната възможност да изпробват Регулатпро Хиалурон както в чистата му форма, така и в освежаващите подмладяващи коктейли на бара, създадени специално за събитието.

Merz Spezial е втората изключителна грижа за красотата отвътре и отвън, която посетителите имаха удоволствието да преоткрият на специалната beauty вечер. Всички познават култовия продукт Мерц Специал Дражета, който с годините се е наложил като експерт в грижата за косата, кожата и ноктите. Но днес марката отново е лидер в иновациите със своите най-нови крем мусове с уникална Дермо-витална формула (DVF), разработена в Германия. Внедрена във фина текстура, тя доставя полезните съставки дълбоко в кожата, витализира и я дарява с копринено леко усещане. Крем-мусовете на Мерц Специал с колаген или с хиалурон обгръщат кожата като облак и имат приятен, нежен аромат, докосващ сетивата. Изключителното им действие дава видим разкрасяващ резултат, който можете да почувствате. А когато сме направили най-доброто за кожата си, можем да обърнем повече внимание и на косата. Мерц Специал има решение и тук – специално проектираните капсули за здрава и жизнена коса Merz Spezial Hair Capsules за грижа отвътре, която тялото ви ще превърне в красива визия.

И за финал на вълшебната вечер в „Страната на красотата на Ведра“, какво по-магическо от изкусителната целувка? Ако очите са прозорците към душата, устните са огледало, отразяващо нашата красота и страст. Изразяването на емоциите в живота е естественост и искреност, допълнени от усмивки от щастие…Напълно естествено е да искате да се възползвате максимално от това, което имате. Можете да направите устните си зашеметяващи като останете верни на това, което сте. Филърите с хиалуронова киселина Belotero Lips, създадени специално за усъвършенстване на вашите устни, могат да осигурят обема и плътността, които да отговарят на вашите специфични желания за естетика и красота за един зашеметяващ резултат.

Пролетта е период на обновление, трансформация и ново начало. Жизнеутвърждаващата енергия на сезона ни кара да се обърнем навътре и да се запитаме как можем да изживеем всеки ден с неговата разцъфваща красота, нестихваща младост и слънчева лекота.  Грижата за себе си и любимите хора е онова, което може да ни помогне в пътя към хармонията и истинската сияйна красота. А заедно с Ведра тази грижа е вече в нашите ръце.