Ведра организира две експертни срещи за естетични дерматолози на най-високо ниво през септември 2019 в София и Москва

Доверието на пациентите в българските естетични дерматолози се основава на постоянния професионализъм, непрекъснатия стремеж към усъвършенстване и прилагането на най-новите световни тенденции в областта на естетиката и грижата за красотата.

Вече се предлага изключително широка гама от неинванзивни процедури за лице, като търсенето на възможности за подмладяване извън скалпела и хирургията се разгръща бързо и за различните зони на тялото.

В подкрепа на партньорството си с ключови естетични специалисти, Ведра Интернешънъл организира две изключително големи експертни срещи – в България със специален гост от най-високо ниво – доктор Яни ван Логем, международен тренер и иноватор в естетичната дерматология и анатомия на Мерц Естетикс Институт, и в школа „Юцковская“ в Москва със световно признатата професор Яна Александровна Юцковская.

Основен фокус на събитията беше Radiesse® – биостимулиращ филър с доказана ефективност и безопасност и неговите най-нови приложения за лигамент лифтинг, контуриране и подобряване качеството на кожата на лицето и тялото. Зони, като ръце, бедра, колена, лакти, корем и дупе вече могат да бъдат третирани против увисване, отпусналост и стареене на кожата. Официалните индикации се очакват, като първите стъпки вече са факт.

През март 2019 бе публикуван Консенсус с препоръки за приложението на калциев хидроксилапатит (Calcium hydroxyapatite/CaHA) в различни разреждания за биостимулация на кожата в различни зони на лице и тяло от екип от 10 водещи дерматолози, хирурзи и анатоми от цял свят.

Пътят към успеха върви ръка за ръка с непрекъснато преследване на ново знание.

Нека ви вдъхновим!