Ведра с приз за най-добра маркетинг инициатива

Ведра спечели наградата за най-добра маркетинг инициатива на ежегодния конгрес на партньорите на фирма Мерц за своята кампания за представяне на новите продукти от серията Мерц Специал в България. Наградата прие Костадина Начева, маркетинг мениджър във Ведра, както и г-жа Теодора Петрова и г-н Диан Димов, управляващи партньори в компанията.

За пръв път през 2019 година конгресът на Merz събра на едно място партньорите на производителя за всички негови серии продукти, както в сферата на фармацията и потребителския уелнес сегмент, така и в сферата на естетичната дерматология и невротоксините. В рамките на няколко дни те имаха възможност да обменят ценен опит и да представят най-добри практики от своята работа, както и да участват в специалните конкурси, организирани от Merz. Ведра България заслужено спечели първа награда за своята маркетинг кампания за представяне на разширената серия продукти от наложилия се като експерт в красотата бранд Мерц Специал. Тя обра овациите на събитието като включваше в себе си интересна ТВ реклама за новите крем мусове и капсули за коса, атрактивно позициониране, вдъхновяващи дигитални комуникации и игри, както и бляскави събития.

Изключително сме щастливи да работим за прекрасните брандове от портфолиото на Мерц и да доставяме на пациентите висококачествена грижа за здравето и красотата! Ако не сте изпробвали новите продукти на Мерц Специал, сега е времето да го направите!